Νότια Αμερική
 
ΡΙΟ - ΙΓΚΟΥΑΣΣΟΥ - ΜΠΟΥΕΝΟΣ
Συνοπτικό Πρόγραμμα

1η μέρα: ΘΕΣ-ΝΙΚΗ ~ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ:
Πτήση για το Ρίο Ντε Τζανέϊρο, τη μεγαλύτερη πόλη της νοτιοαμερικανικής ηπείρου.

2η μέρα : ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ
’φιξη στο Ρίο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιποη μέρα ελεύθερη για ξεκούραση και μια πρώτη προσωπική γνωριμία με την πανέμορφη βραζιλιανική πόλη.

3η μέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ
Ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο σε 6 ημέρες, την 7η την αφιέρωσε στο Ρίο, έτσι λένε γεμάτοι περηφάνια οι (Καριόκας) κάτοικοι της υπέροχης αυτής πόλης. Το Ρίο είναι συνυφασμένο με την κοσμοπολίτικη ανεμελιά και αυτό φαίνεται από τις χρυσές παραλίες του Κόμπα Καμπάνα, Ιπανέμα, Μπότα Φόγκο, οι οποίες θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στη σημερινή περιήγηση της πόλης. Η ανάβαση με τελεφερίκ και η πανοραμική θέα της πόλης απο το παράξενο σε σχήμα πεπονιού λόφο της ζάχαρης θα μας εντυπωσιάσει ... Απόγευμα ελεύθερο.

4η μέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ
Συνεχίζοντας την περιήγηση της πόλης θα ανηφορίσουμε στο βουνό Κορκοβάντο όπου δεσπόζει το άγαλμα του Χριστού ~ Λυτρωτή προστάτη της πόλης. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μαγευτική θέα του κόλπου του Γκουαναβάρα. Από εκεί θα επισκεφτούμε το τροπικό δάσος Τιζούκα, το εμπορικό κέντρο και τον καθεδρικό ναό, τελειώνοντας έτσι την σημερινή ξενάγηση.

5η μέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ
Μέρα ελεύθερη. Αξιοποιήστε το χρόνο σα και ανακαλύψτε τα ερεθίσματα που προσφέρει αυτή η πόλη. Το βράδυ οι ξέφρενοι ρυθμοί της σάμπας σας προκαλούν.

6η μέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ ~ ΙΓΚΟΥΑΣΣΟΥ
Πτήση για τους εκπληκτικούς καταρράκτες του Ιγκουασσού σήμερα και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια επίσκεψη στους ομορφότερους καταρράκτες του κόσμου όπου το μεγαλείο της φύσης έχει στήσει ένα μαγικό υπερθέαμα.

7 μέρα: ΙΓΚΟΥΑΣΣΟΥ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ
Το μεσογειακό Μπουένος ’ϊρες, το Παρίσυ της Ν. Αμερικής, μας υποδέχεται σήμερα. Δεύτερη σε μέγεθος πόλη μετά το Ρίο, στο νότιο ημισφαίριο, μια πόλη φιλική, σύγχρονη, γεμάτη ζωντάνια, με πανήψυλους ουρανοξύστες, φαρδιές λεωφόρους, βουλεβέρτα, νυχτερινή ζωή, μα πάνω απ' όλα με έντονη μεσογειακή ατμόσφαιρα, η πόλη των Καλών Ανέμων.

8 μέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ
Στην σημερινή μας ξενάγηση, η οποία θα αρχίσει από την καρδιά της Αργεντίνικης πρωτεύσουσας, την Πλάσα ντε Μάγιο, θα δούμε την Κάσα Ροσάδα, το πελώριο Προεδρικό Μέγαρο, τη λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, η οποία είναι η φαρδύτερη στον κόσμο με τον οβελίσκο της ανεξαρτησίας, το μέγαρο του Κοινοβουλίου, τον μεγαλόπρεποκαι πολυτελέστατο θέατρο Κολον, την γραφική συνοικία Σαν Τέλμο με την αποικιακή ατμόσφαιρα και θα καταλήξουμε στην πολύκοσμη περιοχή του λιμανιού Λα Μπόκα.

9η μέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ
Ημέρα ελεύθερη. ΄Οσοι ενδιαφέρεστε για αγορές, θα βρείτε θαυμάσια πλεκτά καθώς και μια τεράστια ποικιλία δερμάτινων ειδών από δέρμα αλιγάτορα και κροκοδείλου, ρούχα σε εξαιρετικές ποιότητες και σε τιμές που εξαρτώνται από τον εκάστοτε πληθωρισμό. Επίσης βρείτε ημιπολύτιμες πέτρες και γούνες σε μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές. Τα καλύτερα μαγαζιά βρίσκονται στη Καλιέ Φλόριδα με γνωστότερα τα Λοπέζ και Ελ Τρεμπόλ. Το τελευταίο σας βράδυ στην Αργεντινή, χαρείτε το χορεύοντας κάτω από τους ήχους του τανγκό, στη χώρα που γεννήθηκε.

10η μέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ ~ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ
Αναχώρηση από Μπουένος ’ϊρες για Ρίο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

11η μέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ
Στον ελεύθερο χρόνο περιπλανηθείτε στην αγορά της πόλης κάνοντας αγορές ημιπολίτιμων λίθων, δερμάτινων ειδών και καλοδουλεμένων ασημικών. Εμείς προτείνουμε προαιρετική εκδρομή και κρουαζιέρα στα κοντινά τοπικά νησιά του κόλπου Γκουαναβάρα.

12 μέρα: ΡΙΟ ~ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αναχωρούμε σήμερα για την επιστροφή μας στη γηραιά ήπειρο.

13μέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
’φιξη στη πόλη γεμάτοι συγκλονιστικές εντυπώσεις και χίλιες αναμνήσεις που δεν θα χεθωριάσουν ποτέ.

Χάρτης

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη