Ασία
 
ΚΙΝΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ

Πεκίνο - Κυότο - Τόκυο


Συνοπτικό Πρόγραμμα1η μέρα: προς ΠΕΚΙΝΟ
Πτήση μέσω Αθηνών και ενδιάμεσου σταθμού για Πεκίνο

2η μέρα: …ΠΕΚΙΝΟ
Άφιξη στην πρωτεύουσα του πολυπληθέστερου κράτους του πλανήτη νωρίς το απόγευμα . Χρόνος ελεύθερος.

3η μέρα: …ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
Ξενάγηση της πόλης με κυριότερα ενδιαφέροντα την περίφημη πλατεία Τιαν Αν Μεν, το Μαυσωλείο του Μάο, και κυρίως την Απαγορευμένη Πόλη. Το απόγευμα μπορείτε να επισκεφθείτε το τέμπλο του Ουρανού και τα Θερινά Ανάκτορα.

4η μέρα: ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ
Η ημερήσια εκδρομή στο Σινικό Τείχος και τους γειτονικούς τάφους της δυναστείας των Τσιν (200 π. Χ.) θα σας ενθουσιάσει.

5η μέρα: ΠΕΚΙΝΟ
Ημέρα ελεύθερη στην πόλη ή για ημερήσια αεροπορική εκδρομή στο Σιάν στο οποίο η ανακάλυψη του τάφου Qin Shi Huan θεωρείται από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές επιτυχίες του αιώνα. Φύλακες του τάφου είναι ένας στρατός 7.000 πολεμιστών από terracotta σε φυσικό μέγεθος, ξεχωριστά κατασκευασμένοι και συνοδευόμενοι από άρματα και άλογα.

6η μέρα: …προς ΟΖΑΚΑ
Πτήση για Οζάκα και μεταφορά στο γειτονικό Κυότο που αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την παραδοσιακή Ιαπωνία.

7η μέρα: ΚΥΟΤΟ
Ξενάγηση στην πόλη, όπου υπάρχουν περισσότεροι από 2.000 ναοί, δεκάδες κήποι και μουσεία, καθώς και αρκετά επιβλητικά παλάτια που περιμένουν να σας αποκαλύψουν τα μυστικά τους.

8η μέρα: ΝΑΡΑ
Ξενάγηση μισής μέρας στη γειτονική Νάρα, ιερή πόλη και πρώην πρωτεύουσα της χώρας, όπου γεννήθηκαν η τέχνη των λουλουδιών (ικεμπάνα) και το μελόδραμα ΝΟ.

9η μέρα: ΚΥΟΤΟ
Ημέρα ελεύθερη.

10η μέρα: …προς ΤΟΚΥΟ
Πτήση για Τόκυο (όμως προτιμήστε το τρένο βολίδα)

11η μέρα: ΤΟΚΥΟ
Ξενάγηση στην πόλη που είναι εξωτική, γοητευτική, βαθιά μυστηριακή αλλά και υπερσύγχρονη, η πρωτεύουσα της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου θα σας ενθουσιάσει με τον πλούτο των παραδόσεών της αλλά και με τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματά της. Το Τόκυο, είναι μια πόλη που ζει ταυτόχρονα στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Πόλη των μεγάλων αντιθέσεων και της πλούσιας παράδοσης, των παλαιστών σούμο, των σαμουράι, των γκεϊσών, του σούσι, της τεχνολογίας και του καταναλωτισμού. Μια πόλη μοντέρνα, με άπειρους ουρανοξύστες και ιλιγγιώδεις ρυθμούς μέρα και νύχτα. Επισκεφθείτε το επιτρεπόμενο τμήμα των Αυτοκρατορικών Ανακτόρων, το σιντοϊστικό Ιερό Μέιτζι - τζινγκού, το οποίο είναι ο μεγαλύτερος τόπος λατρείας της πόλης, το βουδιστικό ναό Κάνον και τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Στην συνοικία Γκίντζα θα βρείτε μεγάλα πολυκαταστήματα, καλά εστιατόρια, πολλά κλαμπ και μπαράκια.

12η μέρα: NIKO, ΦΟΥΤΖΙ, ΚΑΜΑΚΟΥΡΑ – ΧΑΚΟΝΕ
Ημερήσιες εκδρομές στον υπέροχο δασότοπο του Νίκο ή στην Καμακούρα και λίμνη Χακόνε σε συνδυασμό με το όρος Φούτζι που με υψόμετρο 3.776μ. είναι το ψηλότερο της Ιαπωνίας.

13η μέρα: ΤΟΚΥΟ
Βραδινή πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Ελλάδα.

14η μέρα: …προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Άφιξη στην Αθήνα . Ανταπόκριση για Θεσσαλονίκη.
Περιλαμβάνονται  • Aεροπορικά εισιτήρια από/έως Θεσσαλονίκη
  • Ξενοδοχεία 4*, κεντρικά με μπουφέ πρωινό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και προσωπικών ατυχημάτων
  • Έντυπα, χάρτες και ταξιδιωτική τσάντα
  • Δίωρη και πλέον ενημέρωση στο γραφείο μας
  • Συμμετοχή στην κλήρωση για “ένα ζευγάρι δωρεάν” για τα 35 χρόνια του Overseas Travel
Δεν Περιλαμβάνονται  • Φόροι και επίναυλοι καυσίμων
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο
  • Ξεναγήσεις
  • Βίζα ΚίναςΕπιλέξτε ξενοδοχείο