Κεντρική Αμερική- Καραϊβική
 
ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ
Καραϊβική ονομάζεται η γεωγραφική περιοχή που περιλαμβάνει την Καραϊβική Θάλασσα και ένα σύμπλεγμα τροπικών νησιών με 13 χώρες και 12 κτήσεις. Εκτείνεται από το Μεξικό έως τη Βενεζουέλα. Το μεγαλύτερο έθνος είναι η Κούβα με πληθυσμό περίπου 11,2 εκατομμύρια κατοίκους (2002). Την Καραϊβική ανακάλυψε ο Χριστόφορος Κολόμβος. Η ισπανόφωνη Καραιβική αποτελείται από τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΛΕΣ και τις ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΤΙΛΕΣ.
Οι Μεγάλες Αντίλες περιλαμβάνουν την Κούβα, την Ισπανιόλα (Αϊτή και Δομινικανή Δημοκρατία), την Τζαμάικα, το Πουέρτο Ρίκο, τα Νησιά Καίυμαν και τις Αμερικανικές Παρθένους Νήσους (Σεντ Τόμας και Σεντ Μαρτέν).
Οι Μικρές Αντίλες διαιρούνται σε δύο μεγάλες νησιωτικές ομάδες: στις Γουίντγουερντ (νότια) και στις Λίγουερντ (βόρεια) και περιλαμβάνουν: Γουίντγουερντ: Μαρτινίκα, Σάντα Λουτσία, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Μπαρμπέϊντος, Μιστίκ, Γρενάδα και οι Ολλανδικές Αντίλες: Μποναίρ, Κουρασάο, Αρούμπα.
Λίγουερντ: Ανγκουίλα, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, Δομίνικα, Γουαδελούπη, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Μοντσερράτ, Άγιος Βαρθολομαίος, Άγιος Μαρτίνος.


ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ
ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ
ΓΡΕΝΑΔΑ
ΚΕΙΜΑΝ
ΜΑΡΤΙΝΙΚΑ
ΜΠΑΡΜΠΕΙΝΤΟΣ
ΜΠΑΧΑΜΕΣ
ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ
The Caribbean from Steve Peterson on Vimeo.
Χάρτης
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Περιλαμβάνονται


  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με μπουφέ πρωϊνό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και προσωπικών ατυχημάτων
  • Ενημερωτικό φάκελο "Οverseas" / χάρτες
  • Τσάντα ταξιδιού "Οverseas"
  • Ενημέρωση 2ωρη στο χώρο μας, για λεπτομέρειες ταξιδίου